A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
szerénység... áprilisban még azt toltad, hogy szándékosan veszítenek. mindig tolsz valamit, mindig nagyon magabiztosan, de látod, ennyi jön be belőle, az élet nem akar igazolni
Nem ártana értelmezni is, amit olvasol és összekapcsolni a gondolatokat. Megnézhetjük, de Schiffer András már egy ideje nem tagja az LMP-nek, hahó. Azt írtam, hogy a Schiffer vezette LMP, és azért hoztam fel mert azt írod lejjebb, hogy SA felmenői komcsik voltak, ami valószínűleg igaz is, nem tudom. Viszont Schifferen és Novákon kívül senki nem harcolt keményebben azért, hogy az előző rendszer kiszolgálóit felelősségre vonják.
ez sajnos semmit sem változtat azon, hogy az 1989 utáni kárpótlási törvények megakadályozták az 1945 előtti elit utódainak a legalább részleges visszatérését az ország vezetésébe a szomszédos Romániában még a - színnémet - királyi család is közel 200 millió eurós vagyont kapott vissza... http://soo.gd/yTyR ott legalább kapott vmi konkurenciát a posztkommunista elit...
arra gondolsz, hogy magyarország mint a végsőkig kitartó leghűbb hitlerbarát szövetséges megérdemelte a sorsát? kollektíve ez lehet, hogy megáll, de az egyének szempontjából eléggé unfair
Miert nem tudod ma sem elfogadni a vesztes vilaghaboru es a jovatetel idoszakat amikor a gyoztes diktalt es annak a kovetkezmenye volt az allamositas amit nyiltan kihirdettek.
Sajnos nem sikerült értelmezned, amit írtam. Arra próbáltam csak utalni, hogy te anélkül, hogy ismernél minket valótlan kijelentéseket állítasz rólunk. ;-)
"Sajnos.Európában egy nagy senki." kb. most csinálnak belőle nemzetközi sztárt az EP-t 2019 után valószínűleg megszálló un. "radikális" jobboldal körében... még ékesszóló védelmezője is akadt az "EU-szkeptikus" kripto-globalista, brit imperialista orátor személyében... https://www.youtube.com/watch?v=vsJ_9Tz4oVk egyre inkább úgy tűnik, hogy a globalistáknak komoly tervei vannak ezzel az emberrel...
Azért jó ha tudod, hogy Magyarországon senki nem követelte többször az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát, az ügynökmúlt feltárását és a diktatúra működtetőinek kizárását a közéletből, mint a Schiffer András vezette LMP. Több mint 13 alkalommal nyújtottak be javaslatot erre, amit a parlament rendre leszavazott. Schiffer szólalt fel ezért a legtöbbször a parlamentben Novák Előd mellett, és érdekes módon mindketten szinte egyidőben mondtak le a mandátumukról.
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez