Milyen vicces. Az elmúlt 7 évben (2010 - 2016) több volt a bevándorló Afrikából és Ázsiából, mint az azt megelőző 8 évben (2002-2009): https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wnvn005b.html?down=90 45.674 vs 30.069 fő Orbánék bevándorlóbarátabbak, mint előtte a szocik? A tettek ezt mutatják.
Már odáig jutottak, hogy az értelmes kérdésekre is azt válaszolják, hogy csak politikai támadás. És mindezt a parlamentben, hivatalosan. Ez a színtiszta arrogancia. Válaszra sem méltatják a másikat.
Na ebben igazunk van! - Az arroganciára a legjobb válasz az arrogancia! Attól függ melyik "arrogancia" keletkezett előbb! Mitől lett ugyan a "fidesz" arrogáns, ha nem azért mert visszaszólt?
Olvastam! Hol a " bukott" pénz?, amit senki nem tud kiszámolni a világpiaci árak állandó változásai miatt! Az nem elég, hogy (nekem nekünk) nem tetszik a "rezsi" alapú elszámolás! //offshore, meg ki tudja hová vándorolt kizárva// - Megveszi a határ előtt? Nagyon jó meglátás a cikk 3 évvel ezelőtti írójától! Hogyan is működik az a világpiaci ár, ha a "határ előtt" megveszik? Hány "határt" kell megvenni a "rezsiért"?
Én nem látok olyan pártot, amelyik főtevékenységként ne a másik szapulásával lenne elfoglalva. Ebben is a legerősebb játékos a fidesz, náluk ráadásul arroganciával társul.
"A MET a magyar kormány rendelete jóvoltából lehetőséget kap, hogy a szabad piacon a hosszú távú orosz szerződés áránál jóval olcsóbban megvett gázt gyakorlatilag ingyen hozza be. Bár ezt az állami MVM erre szolgáló leánycége is megtehetné, hatalmas állami bevételt generálva, valamiért nem teszi. Viszont azt csinálja, hogy a határ előtt megveszi a MET által szállított olcsó gázt a cégtől, majd áthozva azt szinte ugyanannyiért visszaadja a MET-nek, hogy a vállakozás ezen után a piacon nagy árréssel eladhassa. Az eredmény? Miközben az MVM cége veszteséges, a magántulajdonú MET 2012-ben például 50 milliárd forintos profitot kasszírozott. Ami az offshore ágon át ki tudja, hová vándorolt."
Hol a "bukott" pénz? - Mire jó akkor a "rezsi", ha mindenki egyformán kapta, de az elszámolásnál, mégis takarékoskodni lehet? - A világpiaci árakkal hogyan lehet takarékoskodni? Kinél csapódik le akkor a profit, ha a "világpiaci szolgáltató" mindenkinek jól számolt el?
Most megfogtál!, mert azt látom éppen ilyen párt tarol a "közvéleménykutatásokban"! Azt kifejthetnéd, hogy a "másik" pártnak milyen teljesítményére gondoltál, (most vagy a múltban?)!
Ilyen párt még nincs. Pedig nagyon szívesen látnék egy olyat, amelyik nem azzal kezdi, hogy milyen rossz a másik, hanem hogy elismeri a másik teljesítményét - legyen az gazdasági, politikai -, majd bemutatja, hogyan tudja azt még jobbá tenni.
Igy már sokkal értelmesebb a véleményed! Én is csak az ország degradálása miatt szóltam! Vagy másképp értelmezted? - Hol vannak azok a politikusok, megmondó emberek, akik az "egyik párttal sem " szimpatizálók, de nagyon is tudják, hogy ők képviselhetik a "relatív" többséget!??? A relatív többséggel egyes pártok választásokat szoktak nyerni!
Szokás szerint tévedsz, de már megszoktam. Én szándékosan mindennemű médiát elolvasok, de csak hogy lássam, minek kell magam utánajárni. Én a konkrét esetre reagáltam. Arra a begyöpösödésre, hogy nemmondokle hozzászólása alapján az itteni fórumtársak (illetve egyéb "ők") válogatás nélkül tapsikolnak mindenféle nem fideszes akárkinek. Úgy írta be, hogy neki tapsikolnak, hogy senki nem tapsikol neki. Te ezt minek nevezed? Az valóság az, hogy az emberek relatív többsége egyik párttal sem szimpatizál, és ezt kellene alapállapotnak tekinteni.
Neked is ma jutott az ország degradálásából egy kis szelet! - Ezért nincs normális párbeszédre esély, mert ezt a propagandát részesíted érzelmileg, erkölcsileg elfogadhatónak amit követsz! Rosszabb mint a kétbites! - Ne csodálkozz, ha csak a problémát látod! Nem is akarsz mást látni! Neked is tilos mást látni a propagandátokon kívül!
Mintha az EON is belépett volna a rezsiharcba! Hamar észre vetted! - Csakhogy 4 évvel ezelőtt kellett volna az EONnak is belépni a "magyar piacra"! Az EON saját magával versenyez a magyar piacon, most jutott eszükbe hogy van PIACI ár is! Választások jönnek kezdődik a "rezsiharc"! - Mindenki tudta, hogy olcsóbban jutnak az orosz gázhoz. Mégsem azt adták nekünk! Nekünk a világpaci jutott!
Kétbites világban élnek. Van a fidesz, meg az összes többi. Ha nem vagy fideszes, akkor az "összes többinek" tapsikolsz, ez a NER. Sajnos a fidesz idáig degradálta az országot. Értelmileg, erkölcsileg. Normális párbeszédre esély sincs.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen