"Tehát, ha a fidesz kivonul, akkor Szél nem fér hozzá a teremben lévő információkhoz? Jól, van ecsém, ezen gondolkozz még egy kicsit." . Bizony, nem fér hozzá képzeld el,mert ha kivonul a fidesz,akkor nem lesz megtartva az ülés, a titkosszolgálatok vezetői pedig nem tartják meg az előadásukat.Úgy érzem most magam,mintha egy dedósnak kellene elmagyarázni mi micsoda... . "Arról nem is beszélve, hogy az ülés nyílt lett volna." . Igazán? Mióta szoktak nyilvánosak lenni?
Na amit mondtam, megmondtam! Csak kötekedni akart itt valaki. Helyette megtette más! Most aztán boldogan várhatják a választ! Remélem a kötekedők elvegyülnek!
Nagyon szegényes a fantáziád, hogy lassan 3 év távlatából, még mindig nem tudtál a saját elveidnek ellentmondó helyzetre normális érveket találni! - Talán csak kötekedni szeretnél! A linkek azon sem változtatnak!
Akkor próbáljátok meg együtt tisztázni az objektív helyzetet! Politikai (nemzetbiztonsági) ügyekben senki sem kompatibilis ezen a szinten! - Ha én most beismerném, hogy Don Diegonak és a kritzálóiknak sincs mindenben igaza, akkor is csak Don Diegónak esne neki a 12 dühös ember! Ezért látom már percek óta, hogy adok-kapok megy alaptalan érvekkel!
Nem ismerem a sajtót, arra figyelek, amit az ellenzék vezetői közölnek. Ők pedig következetesek ebben. Annyit még hozzátennék, hogy ha az ő elképzelésük valósult volna meg, akkor nem tudott volna mindenki továbbmenni, hanem itt ragadt volna és ragadna is a továbbiakban. De ezt tényleg csak én gondolom így. Az ellenzék biztosan tudja, hogy mindenki tovább tudna menni. :)
Szerintem akkor lenne ez az állításod korrekt: "Szerintem a kormányzat engedett át négyszázezer illegális migránst hazánkon 2015-ben és nem Szél Bernadett. ", ha hozzáennéd, hogy az ellenzék azóta is engedné, akármennyien jönnek. Hetente kinyilvánítják, elmondják és megismétlik. Tehát a kormány 2015-ben megszüntette az áthaladást, előtte valóban engedte, mindenki más pedig azóta is engedné. Ugye? :)
Te Szájmon! Ha legközelebb összefutsz eligazításon a Máté gyerekkel, világosítsd már fel, hogy -amint azt olyan hevesen magyaráztad itt nekünk a minap- Nincs olyan, hogy "az Unió pénze" hiszen az a pénz mindannyiónkké https://444.hu/2018/01/25/ujabb-komoly-feladvanyt-adott-kocsis-mate-a-fidesz-hiveinek
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen