Na persze Szél is úgy tesz mintha Ő lenne a Pártja védjegye ki ne maradjak már a Bizottságból EL MEGY MECCS!! Küldhetett volna maga helyett mást AKÁR// Megvan oldva a dilleme Nehogy már leépítse magát!! Gőg gőg és gőg..
ilyen kérdésekkel,,, Lezsák is Soros Alapítvány pénzén tanult.. Magáért beszél a riporteri kérdés!! Önnöknek lehetett akkor mért veszik el a lehetőséget tőlünk!! na ez van..
Nem kivánom én az ellenzéket még a hátam közepére se ezek után, mind egykövet fújj LÁTHATTUK A NEMZETBIZTONSÁGI ÜLÉSEN NINCS AZIKBA EGY SZIKRÁNYI ALÁZAT SE A HAZA IRÁNT,, Nem tehetek róla, ez másnak örömet okoz.. szomorú ez a nap..
Hogy én mit állítok? Már mondtam: Azt, hogy amit az ellenzék szájába adsz, az csak a fidesz propagandában létezik, az ellenzékiek nemigen nyilatkoznak a migráns kérdésről, (a menekültekről még csak-csak) mert egyrészt szerintem nem nagyon van elképzelésük, másrészt látják a sokmilliárdos hazug kormánypropaganda pusztító hatását és nem akarják/merik borzolni a kedélyeket. És még valamit: Az egész migráns sztori a fidesz hazug szemfényvesztése, öt éves távon nem szerepel az ország tíz legnagyobb problémája között.
Filaxia megvigasztalt azé: internacionalizmusban hisznek, Én szoktam ilyeneket csinálni valamit nehezen intézek el egyik ajtón be a másikon ki!! na akkor én is fé####reg vagyok mnt SZÉL..:):) Mint mikor köldözik az embert össze-vissza..Levezető elnök v. mi a bánat(MszP) meg levélírással levélírással zsarol neki be kell számolni miről kérdem én!! Miről arról,hogy lejárassa a kormányt.. na ez van!! MEGBESZÉLVE SEMMI..
Nyugi, fogod még hallani, persze, csak ha akarod. Aztán a választások után, az év folyamán változni fog a hozzáállás. Nincs ebben semmi furcsa, ők az internacionalizmusban hisznek, hirdetik bátran. Ez nyilvánvalóan az egyre nyilvánvalóbb EU-s környezetben egyre kevesebb szavazatot fog eredményezni, hiszen az emberek mindennapjait alapvetően érintő kérdésről van szó, egyre több ember találkozik a problémával és fordít hátat a hülyeségnek. De nézzük mit állítasz te?! Hiszen én erre vagyok kíváncsi, nem arra amit az ellenzék mond, hiszen őket hallom és meg is értem, hogy mit akarnak. Nem rejtenek zsákbamacskát és nem is bonyolítják túl a szándékukat. :)
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen