Én hozzak példát, amikor te, ti szajkózzátok, hogy az Orbán Soros ösztöndíjas volt, meg még vannak más kormánytényezők is! Meg aztán minden nap mondja valaki, hogy itt diktatúra van! Most meg te kérsz arra, hogy én igazoljam! Furcsa egy szerzetek vannak ebben a nyílt társadalom világában!
Te meg soha nem fogod megérteni, hogy a Soros ösztöndíjasokból lesznek a diktátorok! Mert George Soros diktátorok kiképzésére használja az alapítványait! Leesett?
"Bettike Soros ügynök." - hazudja a fidesz, te meg beszopod. Gratulálok. Bár önmagában sem jelent hazaárulást.... "Bettike miatt vonultak ki teljesen természetes módon,hogy ne férkőzzön hozzá titkosszolgálati információkhoz" - Tehát, ha a fidesz kivonul, akkor Szél nem fér hozzá a teremben lévő információkhoz? Jól, van ecsém, ezen gondolkozz még egy kicsit. Így maximum a fidesz nem fért hozzá, "Bettike" pedig igen. Most aztán jól megszívatták, az úrisatalát! Ja, mégsem, inkább hülyét csináltak magukból. Arról nem is beszélve, hogy az ülés nyílt lett volna.
Mi abban a meglepő, hogy a lopás szóra van szinonímák is? Az általad használ áthelyezés meglehetősen eufemisztikus. Írd át a tízparancsolatot is! Ne helyezz át!
Szerintem a kormányzat engedett át négyszázezer illegális migránst hazánkon 2015-ben és nem Szél Bernadett. Azt viszont nem kétlem, hogy Kádár népe becumizza az ilyen kivonulásos színjátékokat. A kormányzat behúzhatná fülét-farkát. A migránsok letarolták az országot és még nekik áll feljebb.
"Helló! Miféle hazaárulás?" Bettike Soros ügynök. "és tudtommal az ülést a fidesz bojkottálta..." Bettike miatt vonultak ki teljesen természetes módon,hogy ne férkőzzön hozzá titkosszolgálati információkhoz egy Soros ügynök.
Elvette. A tőkefedezeti manyupban van magántulajdon. Az állami felosztó-kirovó rendszerben nincs magántulajdon. Az aktívaktól beszedett járulékokat azon melegében ki is fizetik a nyugdíjasoknak.
"Te Szel 2002-es alladaval kampanyolsz itt ket napja. Mi jogon kersz szsmon barmit. Kulonosen amikor azt kellett bizonyitani mi volt 2013-ban nem azt mi van most." . Szél Betti ma is ugyanazt csinálja mint 2002-ben,Gyuribácsinak a pincsikutyája.
Nem vagy tisztában a magántulajdon manyupos formájával! Felesleges csak a "más" magántulajdonára kivetíteni a véleményed valótlanságát, ha nem veszed figyelembe a manyup keletkezésének körülményeit!
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen