Na ezért is több eszük van azoknak, akik nem akarják megszüntetni a magyar lakcímüket! Ők azok akik szerintetek "lábbal" szavaznak, "szavaztak"! - Ilyen ehhez hasonló kiszólásokkal nem csodálom, ha soha nem szavaznak az értük aggódókra! Ezek az emberek minden nap tisztában vannak azzal, hogy bármikor számíthatnak Magyarországra, szülőhazájukra!
Borzaztó eddig senki nem látta meg!! nem most kellett volna felébredni Jó napot kívánok!! Kivel állnak szembe bocs ÁLLUNK A nagy Szovjetunióval az meg nincs ez a dolog tárgytalan!! SZU volt(megszünt) már tagállamok lettek!!Hogy teljesedik ki ez a Trv. na meg kire Gondolkozzál már!!! Sok sok egyéni bizonyított VISSZAÉLÉS kell,hogy kidobják a trörvényt!! Tessék azzal szolgálni!!! nem ítt lapátolni a hazugságot!!!
Szerintem egyébként nem jó ez a megkülönböztetés. Talán nem is az lenne jó, ha mindenki levélben szavazhatna (habár a szokásos jogi kellékekkel talán okés lenne), hanem az, ha a határon túliak is csak személyesen, magyarigazolvánnyal szavazhatnának. Talán nem véletlen, hogy itthon nem lehet levélben.
Hát nem érdekes? Nem veszed észre, hogy mind az Orbánra szeretne szavazni? Hiába nyomja a Soros állam 12 dühös támogatottja az ellenkezőjét semmi nem történik! Úgy látszik George Soros bagóért dolgoztatja őket és a szellemi potenciáljukat csak pénzzel lehet szinten tartani!
nekem azt mondtad MSZP bocs bekeveredten LMP-és vagy ja ki se mered nyilvánítani.. hu ha.. NA AKKOR CSAK TITKOL IDE MEG ODA..(_ Hátha pofitál ez a semmit mondás EZENTUL MÁR AZ SE TUDOM KIVEL BESZÉLEK
Milyen érdekes: a romániai magyarok,az ukránok szavazhatnak levélben,míg a külföldön élő magyar állampolgárok csak a területileg illetékes nagykövetségen tehetik ezt meg...
Csak azt nem értem, hogy az al sok külföldre üldözött földijeid miért nem szavaznak az Orbán ellen!? Választásokat lehetne nyerni velük, de mégsem rád, rátok szavaznának, akik úgy aggódnak értük! Nem kell magyaráznod, mert értelmetlen a felvetésed valóságtartalma is! Kitalált történet, de szeretnek rá hivatkozni!
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen