Hozzáteszem, hogy valszeg az excel tábla mutat hülyeséget. De akkor hogyan lehet azt üzleti tervként közzé tenni? És mi értelme van egy ilyen, semmitmondó üzleti tervnek? Szó szerint semmiről se szól, játék a számokkal.
"Megalapozatlan információval is manipulálható a tőzsde"
Barnóczki (MNB) imádja az ilyet. Csak hogy tiszta legyen, volt, hogy azért bírságoltak meg egy részvényest, mert magasabb összegű osztalékra határozatjavaslatot terjesztett be a soron következő közgyűlésre, és ezt az MNB piaci manipulációnak minősítette. SET vezetőség mennyire megalapozott dokumentációt fog átadni az MNB célvizsgálat során? Ha már az "üzleti terv" excel táblájában hibás hivatkozások vannak. És hogy abból az derül ki, hogy a cégvezetés szerint a a 2022. év eleji saját tőke 4 milliárdot zuhant, az egy évvel korábbi 4,542 Mrd forintról mindössze 529 millióra? Persze jó lenne ezt megnézni a 2021. évi beszámolóban is, de azt még nem tették közzé. Holott a közgyűlés előtt minimum 21 nappal ezt meg kellett volna tegyék.
kössz az előzékenységet! remélem kiolvadunk egyszer, de ahogy most ki néz, sok remény nincsen. Egyszer lenne végre valami értelmes bejelentés, nem ezek a semmitmondó bejelentések.
Vigyek a tiedet először, mégiscsak beelőztél. Az enyém 85-ön eladó. 120-as tőkeemelésnél még 50% nyerőt biztosít a gerinces vezetésnek. Amúgy a sok tróger setes managert valaki pofonb@szhatná végre.
én is üzenném a 120-as tőkeemelőnek, hogy én nekem az összes eladó 70-80 között. Tessék nekem üzenni és visszahívom. Jól gondolja meg a kedves tőkeemelő mert velem lehet alkudozni. Annyi a nehézség ebben, hogy nekem csak a cash a jó, semmi apportot nem kérek.
Sztem a külföldi arcok megjelenése a cégben,a nem pénzbeli hozzájárulással zártkörű tőkeemelők, ill a külföldi fióktelep létesítése a 3 fontos mozaik a cég jövője szempontjából.
Megint egy röhejes , szánalmas, semmitmondó közzététel!! Mi ez az egész katyvasz, persze fenn kell tartani a látszatot hogy működik még egy ideig ez a mocsok cég 😱
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja