Egyenlőre úgy látom, hogy 35 alá nem nagyon engedik, de óvatosan kell a környékén csipegetni. Ma is vettem a közelében, de még kivárok! Átalltam nutexre is mivel a történelmi minimumnál, ill. kicsit az alá is benézett! Vettem is egy szép adagot 15 környékén.
Alakul, a BÉT top3 vesztesek napi klubjában a 2. helyen álluk a -3.74%-al. Éves szinten is benne vagyunk szerintem a TOP3-ban...... Rakás szar ez a cég.....Remélem minél előbb kib@sszák innét őket, Ádámka meg megy a sittre az ügyvéd úrral, meg a könyvelővel.....
Törölt felhasználó2021. 12. 17. 15:25
Nagy szar ez a SET úgy ahogy van..... Minden nap csak esik. A szaros 40ft-ot nem bírta megtartani. Add uram h egyszer felmenjen, és soha vissza sem jövök ide........
Hát igen, valakinél megint elszakadt a cérna, aztán kibaxott 30000 darabot. Lehet ráérsz még vásárlással!! Jövő héten sokaknak kell pénz szaloncukorra meg a karácsonyi vacsira, ajándékra😟 Lesz itt olyan érdektelenség, átkötések, hogy benne van ebben a szarban a 30 Ft is😟
Néhány napja mikor felszaladt és mondtam, hogy beetetés kaptam a - okát, mert írtam, hogy 35-nél majd újra veszek. Lám mindjárt ott leszünk. Valamennyit ma már csippentettem, de lehet még kicsit kivárok. A komolyabb bevásárlással. :-)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja