Augusztusban 35 környékén vettem, tegnap és tegnapelőtt adtam el egy jelentősebb részt, ill. a maradékot. Most nincs 1 sem, de kivárok, mert mint látható a beetetés folyamatos. Mindenki úgy kereskedik ahogy tud. Nem vagyok azok ellen akik magasról ülnek benne, tőlem mehet felfelé is, majd meglátom miként mozog, mennyire lehet "tartós" a long tendencia, ha egyáltalán lesz ilyen és nem verik azonnal vissza! Most jó időszak van belevenni más kisebb papírokba is mert mindegyik árfolyama a béka segge alatt van. Én így gondolkodom, és pont a BÉT specialitása (értsd sumák papírjai és tulajdonosaik) "tanítottak" meg erre. Csak akkor szállok be ilyen papírokba, ha az alj közelében mozognak. Pl. 16 környékén vettem előzőleg Nutexet és mikor láttam, hogy csorog vissza 30 után lefelé, akkor 28 környékén adtam el. Hasonló játékot csináltam a futurnál is. Alsó stagnálási (ahol több időt tölt el a papír vagy ahová többször visszatér) árfolyam környékén veszek, ha meglódul kicsit utána eladom. Mielőtt nem így kereskedtem a kis papírokkal, állandóan csak higítással próbáltam kompenzálni a bukót! Mostmár nem higítok, próbálok csak az alj közelében, vagy olyan árfolyamnál vásárolni, mikor már viszonylag jól látszik, hogy további komolyabb esés onnan nem várható! A deltánál is elég jól bevált a módszerem. Persze kell hozzá néhány milla, hogy legyen likvid pénzed, de így azért a málnára valót meglehet keresni. Nem ülök sokáig bukóban, hanem így kompenzálok. Persze tegyük azt is hozzá, hogy erre (mármint az árfolyamok meglovagolható hullámzására) ez a pandémiás időszak és a pénzpiaci "bizonytalanság" kitűnő lehetőséget ad, nem én vagyok a zseni!
A mai 370.000 Ft-os forgalom bizonyára a hírek igazát támasztja alá, de legyen igazad és azoknak jó akik magasabbról ülnek benne, higgyetek a cégvezetésnek...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja