Annyira buták vagytok és hülyének nézztek mindenkit. 61 ftos tőkemelés hírre 2 milliós forgalom volt. Miért nem akkor adtatok el 50 felett ha annyira kellett a pénz. Hazug balf....pancser banda.
Jó a nemzetközi hangulat erre itt megy a faszméregetés.
Törölt felhasználó2021. 09. 23. 08:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Egy bróker csapatot fogadjatok már fel hogy értelmes módon tudjátok eladni amit akartok még akár sokkal magasabb áron is mint 49 Ők legalább profin csinálnák nem ilyen amatőr módon
Feljelentés megtörtént az MNB felé Rókuci. Sok sok sikert jó ügyvédet. Büntit meg majd kifizettitek az eladott részvények árából. Ez ám az értékteremtés.
Ejej veszett róka ti se vagytok a legélesebb kés fiókban. Eladtátok a cégetek 90 százalékot a SETnek. Megkaptátok a részvényt érte. Az apport túl volt értékélve eleve, azért éri meg nektek itt is szórni. Azt én nekem ne gyere itt a az értékelésel mert a piacon kpban sosem kapott volna annyit a Triman a cégért mind apportban. Meg is érdemlitek hogy eladják a cégeteket. Nekem 37es az átlagom én leszarom hogy eladjátok tőzsdén 18 millió részvényeteket. Betesztek 500kt eladásira mert nektek kell a pénz. Ez ám az értékteremtés. Eladják a céget amit 90 százalékban már kifizettek nektek, erre úgy csináltok mintha a sajátotok lenne. Azokat az embereket köpitek szembe akik miattatok lettek részvényesek. Ha ti megdögölöttök dögöljenek meg ők is. Semmivel sem vagytok jobbak mint Orbókék. De ő legalább hozz egy nagybefektetőt aki reményt adhat a többi 1000 kisbüfinek aki 100 felett beragadtak többek között miattatok is mert ti is adtatok el 2 millió részvényt leverve az árfolyamot. Szégyeljétek magatokat.
Orbók anno szintén minden ok nélkül tett be vételt és eladást . Az számít befolyásolásnak, ha információ , elemzés nélkül valaki berak nagyon nagy pakkot valamelyik irányba. Mert akkor pusztán a mennyiségnek és a tranzakció irányának van üzenete. Na most itt tegnap hirtelen ki-be állt pár százezer darab , pedig nem volt hír , amire indokolt lett volna ez.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja