Látszik nem ebből a világból érkezel. Nem tudod hogy működik a vállalkozói világ. Ha valamit meg akarnak venni azt megveszik. De ha nem akarod eladni, akkor ellehetetlenítenek. Ennyi, ez tök egyszerű. A ner-nek a cégek kellenek mindig, nem csábítgatnak senkit sem....
Törölt felhasználó2021. 09. 01. 19:23
Szerintem ha kell egy neresnek ez a trimann akkor viszi, nem ilyen furmányos módon mint ahogy írjátok. Teljes hatalom támogatással nincs szükség ilyen trükközésekre. Ezért másról van szó szerintem.
Mint ner a 200 cégedből az egyikbe mért nem veszed meg a kellő gépparkot és miért nem csábítod át a szakembereket 30-50%-l magasabb fizuért, azzal az ígérettel, hogy nyugdíjas korukig nonstop építhetnek vasutat. Nyilván nem te, hanem az egyik szerveződ keccsöl ezzel. A kapcsolatrendszer a munkák elnyerésére te magad vagy.
Na csak kihoztam rinyálást belőled :D Apu én is írhatok ide :D ? Látod te provokáltad ki mára is a véget nem, érő kölcsönös b@asztatást, hozzád nem akartam szólni :D Inkább az a baj hogy túlzottan magadra veszed mindig amit mondok. Miért van ez, mert igazam van :D Te is lebeszélő ember vagy :D Akár hat az árfolyamra akár nem.
Az erőszkos rv árfolyam leszoritás is lehet a nyomásgyakorlás Orbokra. Eddig szidtam őket, de így világos az egész. Inkább megveszik azt ami kell nekik, mint hogy alvállalkozoként dolgoztassák. Ők meg nem akarják eladni, mert akkor nem lesz semmi a Set-ben. Ennyi.
Írjál seki nem tiltja meg. Ez egy nyílt forum, az ír és azt, amit akar. Az h te nem tudsz felfogni dolgokat sokadszori leírás után sem, arról nem én tehetek. Én leírtam valamit, amit már akkor megbántam, mert tudtam, hogy betalálnak vele..... Nyugodtan szívhatod a vérem Boxer, lőtéri kutyát nem érdekli, adhatsz negatívot is, sőt más topicban is.....:-D
Én mint fővállalkozó aki annyi közbeszerzést nyerek hogy azt sem tudom mit kezdjek vele mert nincs annyi kapacitásom hogy saját magam elvégezzem, ezért alvállalkozó után nézek aki valamilyen haszon szerzés reményében elvállalja nekem a munkát. Ha ezt az alvállakozót megveszem akkor a neki keletketkezett haszon is az enyém marad.
Nem tudom , de lehetett egy egy peres ügy is ami jogerőre emelkedett és rögtön végrehajtást rendeltek el.. Ugy tudom nem sokáig volt ez kérdés
Törölt felhasználó2021. 09. 01. 18:36
Nálunk megvettek egy 30 éve jól működő bányát, mert itt fog elmenni a gyorsforgalmi, pedig a tulaj nem akarta eladni, Egy haver szállódája ontotta a pénzt, nem akarta eladni, addig kapott ellenőrzéseket, meg bütiket, amíg belefáradt!Soroljam? Ami kell azt megszerzik!Ez már csak így működik....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja