Ezt a 100 millát valami igazságügyi szakértő állapitotta meg vagy csak úgy exhas? Ha én elakarom adni a házam akkor annyit kérek érte amennyit jónak látok és amennyit nekem megér, aztaán vagy megadják vagy nem. Ez miért lopás?
Rohadt érdekes ez a Set. Trónok Harca II. De ha úgy teszem fel a kérdést, hogyan kereshetnek Orbókék egy kis zsét, akkor meg mégsem kell annyira vérkomolyan venni a tegnap kitárgyaltakat. Persze szembemenni meg hülyeség, mert ÚGYIS oda teszik az árat ahová szükséges.
Ez igy van.Fél év volt rá a vevőnek arra hogy megvegye , de nem kellett neki . Ezért kellett visszavonni az eladást mert a kutyának sem kell egy nem müködő cég.
A közel 2 éve tartó járvány miatt nem sok cég müködött rendesen /legfeljebb akiket megtámogattak/ aA nem müködő cég eladáskor sem képez nagy összeget .Nem?
Szerintem akkor azt találták jónak hogy az eladással a terhelt adóságaikat ki tudják fizetni. Ez úgy látszik valamilyen formában sikerült /lehet a szálloda eladás besegitett/ igy okafogyott lehetett a leányok eladása. Nem kell elkótyavetyélni. Igy nyilván más a leányzó fekvése a Set értékét illetően
Ez a háttérben lévőt kurvára nem érdekli. A lehetőség szerinte mindenkinek adva volt hogy igy vagy ugy realizálja a befektetéseit aztán jónapot jöhet a bekebelezés
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja