Az én olvasatomban csak épp a lényegről nem beszéltek. Írjam meg én, vagy összefoglaljátok ti és én megkritizálom ha nem tetszik az összefoglalótok? . Úgy látom ez egyébként inkább a Triman Holdingot érinti egyébként és a kavarok inkább a károk minimalizálását célozzák. Mindenesetre a file innentől megvan.
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 14:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkor az én olvasatomba vehetjük semmisnek ezt a kinevezést.
Úgy látom amit dexcar megadott, az a Triman Holding 13-09-202769 cégjegyzékszámon. Először a Triman Építőipari kft-t kerestem 13-09-179782 cg számmal. . A Triman Építőiparban Juhos László az új vezető tisztségviselő. A Triman Holdingban Molnár Tibor és Doma Péter az új vezető tisztségviselő, 2021.16.25-től, 2021.07.27-i bejegyzéssel. . Egyébként tiszta gáz ez az egész, olvasgatom mi történt.
46-s sorszámmal 2021aug26-i iktatással az van benne, hogy Juhos László az új vezető tisztségviselő, 2021.07-26-tól. Jó lenne ha megadnák a sorszámot mert van itt minden, különböző címszavak alatt, de közgyűlési jegyzőkönyv az pont nincs.
Arra nem gondoltál hogy talán igaza is lehet!? Bár a stílusa kissé durva, de az eddigi történések őt igazolják, lásd a mai napot is😟 Ha már nincs gyakorlatilag egyetlen szakember sem a cégnél, és ezt baxnak kommunikálni is felénk ,akkor mire számíthatunk?? Nehogy összedőljön mint egy kártyavár az egész szarkupac
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja