Jobban essen, ez a pár forint már nem mindegy, vagy mert a legjobb magyarázat mert rés van 🤣 A buxon minden papír visszamegy a résekhez egy idő után, most volna a legjobb, csak egy leszúrás aztán mehetünk. Ezt nem én találtam ki, nagytudású kollégák mondigatják mindig.
Itt a setbe is erős kétségeim vannak a nagybeszáló felvásárlóval kapcsolatban. Én azért nem raktam volna a tőzsdére egy céget hogy utánna az elnyert több milliárdos vasútépítésből osztozzak a lovén a befektetőkön. Lehet ezt kft-be is csinálni bezsebelni a lóvét. Itt is spekázás van csak. Amivel nincsen baj ha erre számít az ember.
Mondjátok már el a trimannak minek volt jó a tőzsde. Vagy a deltának 1 alkamazottal 😀 (tudom hogy a delta alcégeiben vannak 200-an, de ezeket bármikor el lehet adni, a fő cég meg üres lesz) vagy az ottnek vagy stb, a kisbefektetők pénzének lenyulására megy itten.,,,, pedig én is elhittem ezeket a csodákat de hát erős kétségeim vannak most már. A nutexnél legalább nem kábítanak mindennel, tudjuk hogy nincs termelés csak vagyonkezelés 😀 Na mégegyszer kérdezem a sok minusztol mire jó a tőzsde ezeknek a cégeknek. Pénzt be vonni , kitől tőlünk kinek maguknak 😄 Az ott-ben van szerencsém benne lenni. Ezután már rohadtúl furcsálom ami a setbe megy , ez is van de jó 🤣
A tőzsdei jelenlét jó marketingnek, vagy pénzszerzésre rövidtávon, de ha nincs termelés a cégben akkor semmit nem ér a kicsiknél legalább is. De sok baj van az adminisztrációval, mint látjuk sok kis papírnál :D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja