Beragadva ? Ezerszer leírtam ide hol adtam el korábban és kb hol vettem. Ennek semmi köze a viselkedésedhez. Nem az árfolyamot , vagy nem csak azt kritizáltam, és azt sem mondom , hogy nem szórhatta akár Sobadi, de azt biztosan tudom te milyen fórumtag vagy és azt nem tartom magamban.
Törölt felhasználó2021. 06. 01. 14:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem vitázok veled, nincs értelme. nem szórt itt senki millió számra papírt
Nem érted a dolgot. Két probléma van , a kettőnek nincs sok köze egymáshoz . Az egyik az öntés , árfolyam zuhanás. A másik a te gerinctelenséged . Azért mert az első probléma fennáll , te még pofátlanul feldumáltad korábban és hiteltelen vagy.
Bárki szórhatta , attól még az igaz marad , hogy gerinctelen vagy. Sose személyeskedtem még itt , de meglep hogy van képed itt irogatni, miközben két hete felbeszélted.
Nem vagyok mérges , csak nem hiszem el egy szavadat sem és ne csodálkozz ezen. Kupec is , ahogy amúgy én is , csak nem jegyzeteltem így ki , egy hónappal korábbi rv könyvet látott . A Triman a részvényeinek addig 0.01%-át adta el, Sobadi alig 1%-át , ez messze nem szórás , azóta meg nem tudjuk mi történt , se velük , se a többi 1-1.5m RV tulajokkal.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja