A legnagyobb gond, hogy senki semmit nem tud biztosan... bár sajnos tényleg ijesztő aminek kupec kolléga utána járt (köszi kupec). De tényleg felesleges egymást szidni inkább próbáljunk meg összefogni, hogy ne tudjanak ilyen jól szórakozni velünk.... Sajnos az tény, hogy a mai nap tényleg egy igazi pénteki vicc délután volt a SET-ben, amit se az MNB se a portfóliós kollégát nem vettek észre, esetleg egy apró hír vagy valami (vagy mindenki benne van és tudja, hogy mi lesz a vége, csak minket néztek hülyének ismét). Elgondolkodtató vagy inkább elszomorító ami itt megy a BÉT-en :(
természetesen nem, de az ottani nagyhalak között ő egy ebihalnál is kisebb....max az ottani kishalakkal együtt elvérzik....gondolom informálódni is "kiválóan" tud, az angolból szakmaival bővített TOEFL vizsgája van...vagy ott is elég a "venni, venni, venni" két fékbetét között
értem én mit ir ,csak nem hiszem el hogy ezek adják ennyi,azt biztosan tudom én nem adom mert nincs,bárcsak lenne ennyi,mondjuk akkor én már 2 éve eladtam volna
Szétverik a kispapírokat a magyar tőzsdén, a kisbefektetőket tönkreteszik! Kedves portfolio! Nem lehetne erről egy cikket írni?? Tegnap a wallis 3%-ot ment fel, az megért egy cikket és rally volt, giga emelkedés stb. Ez nem érne meg egyet????
Itt mindenki nagyon okos, de nem tudhatjuk mi van az eladások hátterében. Lehet egy vita, lehet, hogy s.o.s sok pénzre van szüksége valakinek és mivel kevés a részvény bedönti az árfolyamot. Én nem hiszem, hogy a Triman csődbe menne, vasutas munka van dögivel. Én inkább valami sértődésre (bosszúra) gondolnék. Azt viszont továbbra sem értem, hogy a Portfolio miért hallgat.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja