de félreértés ne legyen, az elmúlt két hét vétele ebben 28, az eladás átlaga 49, tehát nagyon elégedett vagyok ezzel a mai váratlan 160 ezer forinttal:)
főleg, hogy ma ez volt a legnagyobb nyerőm, est-ben csak 30 ezer sikerült, enefiben meg kutyafüle 11 ezer:)
számomra egy nagyon szép nap összességében:)
de ma Set volt a csúcs nekem:)
Jatszanak meg igen, de dolgoznak rajta.Egy olyan piacon mint ami most megy barmi lehet, ld estmedia 78 filleres nevertek csod stb.Ahhoz kepest ez maga a patyolat :)
Emlékszem, akkor 55-ön zárt, aztán 44-en állapodott meg hónapokra. Ez még talán márciusban volt. Ez volt az első kispapír nyerőm. :) Aztán jött a Konzum.... :)
egyszer benne voltam már , 57-en adtam és onnan fordult radikálisan lefelé, nem is tudom, mikor volt ez, de legalább fél éve, közben lent táncolt 25-35 közt, szóval ha nem "tévesztek" ajánlatbeadással, nem lett volna most set-em, de a tévesztés megtette a magáét, akkor már elkezdtem vadászni lejjebb és most ez a tévesztés hatalmas szerencsét és szép nyerőt hozott 2 hét alatt
én ritkán duplázok kispapírban, főleg két hét alatt, tehát a magam szabályai szerint ezt a 8K-t most adtam
ez nem azt jelenti, hogy nem mehet tovább, sőt, szerintem aki ott 57-nél nagyon bőszen vette, el fogja vinni innen tovább, de én nagyon elégedett vagyok így is:)
SET Nyrt