Igy van gyors duplazas nagy darabszamu kotessel, most korrekcio kis dbszamu kotesekkel.Most ezen a bika piacon benne van egy nagyobb rally plane ha komoly storyt tesznek hozzá!
köszi Nolement a véleményed, én sem gondolom, hogy most visszahull egyből, túl gyors volt a felfutása, "fénysebességű", ritka kispapír, ami két nap alatt dupláz, a set megtehette, mivel limit nélküli
nem várom most 40 alá, az értelmetlen lenne
Nekem az a velemenyem, hogy gyujtes megy, s ez egy kisebb korrekcio, ami duplazas utan belefer.Ha nem megy vissza drasztikusan akkor ez nem nez ki rosszul, de en itt a technikai cuccot hanyagolnam.Inkabb azt gondolom hogy akik atvettek ezt az ures adossaghalmazt azok nem veletlen csinaltak!Keves reszveny szam ami raadasul olcso, konnyen fellehet szivni a piacrol egy kis emelkedes s utana tobben dobjak, mint en a konzumot.Persze ahhoz valamit csinalni kell, de ami teny hogy konyvizsgalo, konyvelo tartozas kifizetve, felszamolas elkerulve!Bet tartozas rendezve ha hulyeseget nem csinalnak jovo januarban kategoriat valtanak!Pszaf nav tartozas ami a legnagyobb ott egyezsegre torekszenek.Nagytulaj nem szall ki, viszonylag kicsi kozkez kevesebb mint 4 millio darab 46 foeinttal kevesebb mint 200 milla.Ennyit volt aki konzumon opin nyert, szoval szerintem folfele barmi lehet, lefele meg mar volt eleget!
Nolement, van ötleted, miért mindig az 57 állítja meg?
én azért adtam vissza 55-ön, ahogy írtam is 11.30 után, mert megláttam egy nagyobb eladót, ha jól emlékszem 45K-t 62-n --- később átjött egy még nagyobb eladó 52-re
vettem záróban 46-on, de bevallom, csak egy jelképes tételt
Ilyenkor mindig a hozam/kockázat arány kell mérlegelni. 10-20% nyereségért azt kockáztattad volna, hogy ez egy sima spekarally, és gyors felhúzás után jelentősen visszaesik. Lehet, hogy holnap megpihen a papír és megy újra 50 fölé. A legutóbbi rally után 40 körül stabilizálódott, de mivel nem jöttek pozitív hírek, ezért lecsorgott 30 alá. Szóval a 40 körüli szintet érdemes figyelni.
Miért vettél volna?
Most komolyan. Ilyenek miatt ragad be az ember. Kimaradtam az Enefi, Appennin rallyból, mert az első két nap nem tudtam venni, 3. nap meg nem szabad venni. 2 nap rally, 3. nap tömés. Nem mondom, hogy ez szentírás, de a 3-4. napon általában konszolidálódik az árfolyam. Ez most itt fog hintázni 40-50 között a következő impulzusig.
SET Nyrt