Nem mondom, hogy biztos voltam benne, hogy még van neked (is), de számítottam rá. :) Viszont a múltkorinál szerintem tovább pörög a rally, korán szálltál ki. Lehet, hogy 100-ig nem megy el, de 70 fölé várom.
A BÉT tartozásról beszéltünk. ;) ha reorganizáció lesz, új cég épül, és nyereséges lesz, akkor nem 100Ft lesz. Ez legjobb esetben is évek. DE nem is arra spekizünk, hogy 2 hónap alatt nyereséget termel majd az új tulaj által behozott fogalmunk sincs milyen tevékenységgel. :))
itt vagyok,:)
mire jó egy tévesztés:)
augusztus 23-án enefi vételeket vittem be , amikor átnéztem ide, és úgy maradt az ajánlat, ide hoztam be 400 darab vételt 232-n, és nem vettem észre, úgyhogy kaptam aznap 30-on a Set-ből ---- szentségeltem is, de aztán gondoltam, nehogy már csak 400 darabom legyen ebből, úgyhogy elkezdtem venni lefelé, 26-ig 8K-t gyűjtöttem be
amit ma szépen adtam is, felét 46-on, /majdnem duplázva/ másik felét 52-n, pontosan duplázva:)
a fene, ha tudtam volna, hogy két hét alatt ilyen pompásat lehet ebben nyerni, nemcsak 8K-t veszek:)
sok sikert nektek, aki még tartja, nekem túl nagy volt a csábítás:)
Remélem. Bejelenthetnék mondjuk holnap, hogy mindent elrendeztek, akkor lenne csak igazi őrület, akkor holnap 100 Ft lenne. Milyen volt az utolsó aukciókor a könyv amúgy? 50 felett sok eladó volt? Múltkor azért halt be az emelkedés, mert 57Ft-on megjelent egy nagy pakk.
Éva hol vagy? :)))
SET Nyrt