Én is figyelek a részletekre. Mikor ott voltunk néztem a tenyeredet: nem jövőt, a jelent láttam: nem veted meg a kétkezi munkát. Megérdemled a masszázst. Hétköznap munkaidőben nem lehetek itt a fórumon, épp csak az árfolyamra tudok ránézni.Örülök, hogy ma jót beszélgettünk . Jó pihenést kívánok Neked- Mindenkinek! :-)
Balentum ! Mielott beirsz a forumba , kerlek elotte olvass a dolgoknak utana. Bullshit dogokat barki tud irni. Vagy egyszeruen csak trollkodni akarsz itt .....hmmm az nem szep dolog !!!!!!!
A legutóbbi hírrel (ISO9001) mi a bajod? Csak közölték, hogy hamarosan meglesz a minősítés, semmi akadálya a közbeszerzési pályázatoknak. Mint befektető, szeretnék erről is értesülni, ne kelljen ennek megléte után vadásznom a honlapjukon. Ennyi.
Bizberben több cég is utazik, ez nem újdonság, de csak keveseknek van MÁV tanusítványa. Pl. egy készülék valódi (nem szimulációs) 4 évszakos bevizsgálása a vasútnál valóban egy teljes évet vesz igénybe, plusz a dokumentálás. A Mátó-Stáb Kft. ezekkel már rendelkezik. Ez óriási előny, újonnan belépő cégeknek szinte esélyük sincs betörni erre a piacra. Az hogy vannak versenytársak az nem probléma, 800mrd rengeteg pénz, mindenkinek jut egy torta szelet és az eredményes versenyeztetéshez mindig kell legyen legalább 3db érvényes ajánlat. ;)
3 évente nagy audit teljes megújítással újabb 3 évre, évente pedig kis audit. Ha lejár a 3 év és nincs felülvizsgálat, akkor valóban újra kell kezdeni a minősítési folyamatot. De egy olyan cégnél, ahol már működött az ISO rendszer, kevesebb, mint egy hónap alatt lezongorázható az egész, csak a megfelelő felkészítő céget kell felkérni. Tulajdonosváltás is indokolhatja, hogy új tanúsítvány és új minőségügyi kézikönyv készüljön. Ügyesek, csak így tovább!
SET Nyrt