Nagyon jo kis csapat jott ossze az Eticar-os bemutaton. Speciel nekem mindenki nagyon szimpi volt. Milyen jot dumcsiztunk ? :))))) Tenyleg elveztem ...,:))))
igen, tudom jó helyre teszi a pénzt, ,mondta is ott, hogy ez a bemutató után egy egyszerűbb helyen lesz a következő bemutató, mert így a különbözetet a cégbe fekteti. Reális, józan gondolkodás. Te letöltötted portéfotónak az Etcar fotóját ? :-D magadévá tetted...ez már szerelem.. :-)
csak túlzottan elkapott a hév..:-) máskor nem írok ilyen hosszú litániát.. :-D végülis,aki komoly figyel és veszi, akit meg nem érdekel nem kötelező. Szabad választása van.. Jövő héten is lesz fejlemény! Hazafelé olvastam a cég oldalát. Tetszik.
Így van, és az ISO hírből is leginkább azt a tényt emelném ki, hogy folyamatosan dolgoznak a nagy összegű vasúti megbízásokért és erről is tájékoztatnak bennünket. Jó lenne valamit megtudni a blokklánc labor kialakításáról is ha már túl vagyunk a bemutatón és sikerült egy profi web oldalt is megalkotni az eticar-nak, mint új terméknek.
Pontosan erre gondoltam. Dolgoztam MÁV projekteken, tudom milyen hosszú idő és nehézség oda bekerülni új cégeknek, a Mátó-Stáb Kft-nek ez valóban több évnyi előny! Ehhez képest egy ISO minősítést megszerezni semmiség lesz.
Szerintem voltak olyanok bőven, akik az olcsóbb pakkokból már realizáltak, pl. alsó limitnél meg visszatankoltak, így a beker átlaguk emelkedett. Ez is közrejátszhatott a hullámvasutazásban. De 1000 fölött olyan "őrületre" számítok, nagy vételi erő és nulla eladó mellett, hogy nem lesz érdemes szabadulni a papírtól hosszú távon. Addig persze még el is kell jutni, néhány jó hírrel megtámogatva, ez lehet maga a tőkeemelés véglegesített bejelentése is, vagy az abból történő újabb felvásárlások, plusz vasúti tendereken indulás. Minden esetre jó úton jár a SET Group!
A tegnapi hírt azért kezeljük a helyén, ISO 9001 már régóta alap minden termelő vagy szolgáltató cégnél. Szerencsére nem kerül egy vagyonba a felkészítés és a tanusítás sem (persze az előkészítés függvénye, hogy milyen a kiinduló állapot), akár 1 hónap alatt vagy előbb is megvalósítható. Kétségem sincs afelől, hogy a vasúti tendereknek ez nem lesz akadálya. Akik meg azon aggódnak, hogy milyen további MÁV tanúsítványoknak kell majd megfelelni, azoknak jó hírem van, a Mátó-Stáb Kft-nek ezek már minden bizonnyal megvannak hiszen a MÁV-csoport, a Swietelsky Vasúttechnikai Kft. beszállítói. Na ezért volt nagy üzlet ezt a céget ezekkel a referenciákkal és jogosultságokkal relatíve olcsón felvásárolni 100%-ban.
SET Nyrt