Neked minden baj: ha esik, az is baj mert beragatál, ha emelkedik az is, mert mégis mire... k. unalmas, már ne is haragudj. Néha már azt hiszem, hogy neked a LÉT is fáj... Képzeld én minden új fél- vagy egész munkafolyamattal való haladást lejelentek otthon a felújításommal kapcsolatban az asszonynak... és bár nem látványos fejlődés, de fejlődés. Érdekes mód ő nem ilyen savanyú az élethez! ;)
A MIR; KIR, Munkavédelem azok jelenleg alapfeltételek. De ahhoz, hogy vasút bizniszbe benne legyen nagyon sok tanúsításra lesz még szüksége a cégnek. Ez pedig nem kevés időbe kerül majd.
Én ma adtam el a maradékot, beleértve a tegnap vásároltat is. Egyelőre elég volt. Hosszú kapcsolat volt. 700 alatt lehet visszaveszek valamennyit, de csak 1-2 ezer db-ot az íze végett:D
hát nem tudom te hol élsz :-D ma mennyi a forgalom 100millió tegnap hasonló vagy több,az hogy közöd nincs hogyan kell ezt kereskedni az a te hibád, Tegnap vettem hétfőn eladom, de ha ma akkor csak stop lossok szállnak el ami azt jelezheti hogy olcsóbban majd vehetek
Attól függ mennyi darabbal. 1000 -el le tudod kereskedni, 3000-el már ritkásabban nagy odafigyeléssel. 5K fölött esélyed sincs, annyira Lukas a könyv minden oldalról.
SET Nyrt