Nem erről írtam.nem bitcoinrol. Rengeteg kriptovaluta van. Ezek is eloallhatnak hasonlóval az embsz kft jóvoltából. Cegprofil erre utal. Az egy dolog hogy miből áll a saját tőke.de ha ugy vesszük lesz telephelyuk :)lesznek számítógépek.ezek kellnek a banyaszashoz :)
Nem adom el. Hacsak nem veszik meg tőlem.meglátjuk kedden mi fog történni. Utána meg majd eldöntöm hogy hova állok be eladónak. Kedden nagy elmozdulást várok. Szerintem 150-200 közé ugorhat. 259 elérését közgyűlés utánra várnám. Ha minden átmegy akkor jöhet a 259-300.ha Netán más történés is lesz akkor mehet feljebb is.ez az egy éves eladási moratórium jól hangzik.
Meg ami még jó lehet az a frissen alapított cég.első magyar blokklanc szolgáltató. Bitcoin-féle sztori? Nem arfolyamra hanem működési területe értem. meglátjuk, én most kivarok, szerintem itt jó kis árfolyammozgasok jöhetnek főleg amig marad elkülönített kategóriás.
szerintem ad el.lesz rá vevő. felesleges tartanod. Mivel egy éves eladási tilalmuk lesz (és egy év alatt azért kiderül,hogy lesz-e árbevétel,eredmény stb.),nem látom értelmét a régi típusú mutyinak ..már az egész nem olyan,akkor tőkeleszállítás lett volna több részvénnyel... nekem meg ez a véleményem.
SET Nyrt