Jajaj, ne kérj olyat, ami elképzelhetetlen. Opusban 2 emlékezetes kérés is volt. 1. Egy kolléga azt kérte extől, hogy amint 100 ft lesz az árfolyam, soha többé ne írjon a topicba. 2. Én is mondtam exnek, ha 100 Ft lesz az árfolyam, vendégül látom az egész családját egy hétvégére... azóta is meg van terítve az asztal, 2 naponta törlöm a port a tányérokról, ex meg még mindig sehol...
Nem lesz jó. Remélem ezt a tőkeemelést meg kapargatja mind a sajtó mind a felügyelet. És a cégbíróság is ahol törvényességi felügyeletet kért az MNB lásd cégközlöny
nem tudom,de ha nincsen majd lesz.ez a legfőbb problémád? megtippeljük a jövő év végi árfolyamát?és amelyikünk közelebb lesz az ugye nyer a,másik gratulál neki és ebbe a topikba többet nem ír? Na?Jó lesz így?Egy évig bármit írhatsz így is és 2018.dec.31-én kiderül ki tippelt jobban.
Ex, én változatlanul tisztellek a tudásod miatt. Valószínűleg soha nem fogok annyit tudni a tőzsdéről, a fundamentális elemzésről, cégértékelésről, mint Te. Én már egy jó ideje nem állok beléd és nem is fogok. Én tisztelem a tudást, felnézek azokra, akiktől tanulhatok itt... de azt mondd már meg nekem, hogy az mégis hogyan van, hogy én, a tudatlan, félkezdő kisbüfi végigvásárolta egész évben azokat a paírokat, ahová Te akár egyetlen betűt is beírtál és rongyosra kerestem magam??? Tudom, a tudatlan szűz kéz, meg bullban mindegy mit veszel... de mégis. Elgondolkodtató. Változatlanul kötelező olvasmány Jason Sweig-Agyam és a pénz bárkinek, aki eddig nem olvasta. A neuroökonómia napjainkra fejlődő, innovatív tudományterületté nőtte ki magát. Aki ismerni akarja a lelki folyamatokat, amivel vívódik egész évben, ha valaki meg akarja ismerni befektetői önmagát... A vélelmezett nyerés lehetősége-számtalan komoly kutatás szerint- olyan agyi területeket és pontosan úgy stimulál, mint a heroinista, amikor belövi magát. Ha valaki kimarad valamiből, ugyanez működik fordítva, súlyos deprivációs szorongást idéz elő. Aki meg akarja érteni a fórum pszichológiáját is, annak is szintén kötelező olvasmány. Nagyon sok sikert kívánok a részvényeseknek, Boldog Új Évet, a Hungarophone topicba is írhatnál valamit, hogy végre meginduljon az elkerülhetetlen duplázás, triplázás, ötszörözés.... Maradok jövőre is a tudatlan, félig-meddig szűz kéz, nekem ez bejött a meggyomlált tudás elmélkedéseivel szemben... :)
Szerintem pedig nézz utána a Hun Mining, Fuso storynak hogy értek véget az eféle emelések. És a Brückner féle Gyanús cégek a tőzsdén című írásnak az Alapblogon.
3milla kp. Ennyi gondolom kell a KFT alapitashoz, fel millioert E vitamin know how..? Csodas. Na en inkabb lelepek. A reszvenyeseknek jio vasarlasokat, triplazo szamlakat kivanok. Udv!
SET Nyrt