Én vmit nem értek 😁 Azért mert néhány troll tegnap elvezkedett gyökér módjára olyanon amihez nem ért azért még ez nem fog esni... Masszív emelkedést várok a hétre 1000 felett lesz. Ami múlt héten volt az masszív gyujtogetes, nagy db szám vetellel ezek nem kicsik ehhez még az itt lévő nagyok is nagyon kicsik ezt hidjetek el!
Lemegy de jön vissza minr a múltkor. Rángatni fogják a papírt és az jó. Adják csak, vagyék innen biztos kezek, aztán megszabadulva a feleslegtől megyünk tovább.
Kedves bátyám tévedsz. Wallist bedobtam 170nél, abból is ezt vettem 350ért. ;)) ha holnap alsó limo lesz, akkor veszek még 10k, jó lesz áprilisban 1000 felett. Majd a vasútra figyelj. ;)
Most már kezdesz kicsit idegesítően értetlenkedő lenni. :) Ha figyelmesen olvasod a beszámolót, akkor a prezi utáni személyes kommunikációról esik szó benne, nem a fb közvetítésről. Igen, értettük a kockázatokat, amit vázoltál a piac reakciója kapcsán, de hagy írja már le mindenki, ahogy ott és akkor látta a dolgokat, meg a kötetlen párbeszédeket.
Miket beszelsz:)) En kereskedem, igyekszem minel hatekonyabban befektetni a pénzem. Sztem most itt lesz egy gap, mert a mai pordukcio nem volt meggyozo nekem es meg fogom játszani, ha ugy alakul. Reszvenyes maradok, csak lesz benne egy korom es nem a jatszos pakkal, igy fogd fel :D Ezt tervezem, aztan a piac vegez ;)
Aki akar adhatja, aki nem az meg ne. Lehet, hogy lehet bővíteni lejjebb, de lehet hogy nem lehet és sírás lesz. Bármi megeshet. Mindenkinek egyéni döntése. Nekem nincs papírom szóval teljesen mindegy az irány, de figyelni kell holnap az biztos, mert egy kezdeti leöntés és alsó limit hangulatból is lehet pár óra múlva +.
Ja! Jó kis meglepetés volt: akire azt hittem férfi az nő, a nő meg férfi..hahaha... :-D Én taxi helyett részvénybe fizetnék be! :-D Kár Sobadi nincs itt, örültem, hogy megismertem. Figyeltem a kezét..nem veti meg a kétkezi munkát..komoly jellem.. No meglátjuk holnap az árfolyamot. Ja!! Akik kritizálják a kommunikációt: bizony nagy bátorság volt a részükről az élő adás: ott ugyanis nem lehet semmit kivágni! Élesben megy! No és vajon anno..mikor 2017-ben meglódult az összes részvény, vajon hány tulaj csinált és vállalta fel az élő közvetítést??
SET Nyrt