...A bétaverzió tesztelése alatt a leendő értékesítőink elsősorban a flottakezelő cégeket keresik meg, mivel
– a 2018. évi KSH adatokat alapulvéve – a 136.601 darab Magyarországon forgalomba helyezett új autó
több mint fele flottakezelés vagy lízing által jut el a fogyasztókhoz. A flottakezelők számára lényeges,
hogy a tulajdonukban lévő autókkal mi történik, a bérlők rendeltetésszerűen használják-e.... Előzetes piaci felmérésünk szerint flottakezelői oldalról jelentős igény van erre a szolgáltatásra, így a
Társaság célja, hogy 2020-ra az abban az évben forgalomba helyezett új autók legalább felét kísérje az
EtiCar adatbázisa.
Nem akarok senki neveben beszelni , nem vagyok ra felhatalmazva , de szerintem ( en ugy vettem eszre) akik ott voltunk mi nem adjuk a Setet ilyen aron.
Több lesz az adóbevétele az országnak és a kormány csökkenti az SZJA-t. Egészségügybe gyógyulni jár be az ember, az oktatás meg világszínvonalú. Viccet félretéve. NEm elsősorban hazai piac lesz a döntő. "Az ember sosem próféta a saját hazájában." Meglátjuk! az idő eldönti, a lehetőséget meg kell adni szvsz!
Mindenki azt lát bele amit akar. Kurva jól röhögök pl azon, hogy wallisból ebbe a szarba váltottam, van aki meg még mindig onnan (vagy másból) fikázza az itteni emelkedést. Én cselekedtem, más meg károgjon ahogy bír, az sok pénzt még nem termelt ;)
Én is örültem, hogy sikerült néhányatokkal személyesen is megismerkednem! A cég képviselői nagyon készségesek, nyitottak és érdeklődők voltak. Természetesen nem állhattak elő konkrét információkkal, de egy-egy félmondattal azért elmondták, hogy nagy terveik vannak, aminek a részleteiről hamarosan mi is tudomást szerzünk. Szerintem most fogalmazzák a BÉT közleményt a kereskedés újraindításáról, aki akarja, adja! :)
SET Nyrt