Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is csaj kisjátékos vagyok, de az elmúlt napokban pikk-pakk elùszott pár családi nyaralás ára. Akkora Intel bukòra nem számìtottam. Az volt a tervem, hogy abba forgatom a Ricsi nyerőt is, de kivártam az eladással szerencsère.
De lehet nehezebb is lesz megjósolni az új csúcsot. Az előzőnél részvény jelentősen túlvett volt, plusz 3 napja kilógott naposon a boli szalagok közül és már a Stohasctic RSI is fordulós jelzést adott. Mennyi az esély, hogy megint ennyire egyértelmű lesz mikor adj el? ;) :D
Akkor majdnem elsírtam magam.... A nyereségem jelentős részét elbuktam a vérzivataros órákban. Azóta építem ismét vissza a portfóliómat, eddig elég jól állok, de sokkal óvatosabban csinálom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.