Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Persze kicsi a kockázat. 10100-on iceberges eladó van, amcsi indexek lefordultak, vérfürdő a japán tőzsdén és 12.-én MSCI index átsúlyozás bejelentése.
Én már vettem TL43 és TL42 -is, szerintem itt már lehet csipegetni, kicsi a kockázat arra, hogy elesik a 9900 Ft. Ha nem esik el, akkor pedig megint megindulhat fölfelé, arra sincs garancia, hogy 10.000 alá megy. Sávosan vegyed.
Én most kezdtem el visszavásárolgatni. Szerencsére a héten kb minden nap eladó voltam szép kis suttyomban 100-200 darabokkal folyamatosan. Egyszerűen muszáj realizálni mert a világban bármi történhet egyik napról a másikra.
Ha arra számít, hogy összeomlás jön a tőzsdéken, akkor megéri neki még itt is kitárazni. Ha jól tudom 9100 körül rengeteg certit vett, így még itt is jelentős pluszban van.
Eddig bejött a minapi kitárazás. Akkor adtam be sávosan lefele néhány vételi megbízást. Nem nagyon nézek rá, nyaralunk. Ma csippan a telefon, 10080-on első pakk megvéve, ha tovább esik, veszegetem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.