Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
biztos hogy nem változtat először amúgy is csak kilátást rontanak, ami most stabil fokozaton van, szerintem ahhoz se nyúl (+1: ha leminősít, akkor se lesz még bóvli)
Véleményem szerint nem változtat, ami okozhat egy pattanást hétfőn. Amennyiben ez a lejtmenet az ettől való félelemnek + a hó végének szólt. Ráadásul hamarosan választunk is… biztos kitalálnak valamit a fiúk, hogy enyhüljön átmenetileg a kép és mondjuk a Ft is javuljon kicsit… 😉
Ájjmár more, hát mikorvót az már, az? Beírtád mi? Ott ván a táblán, hogy jön a kánkord csak mostan diléj van mer' lezuhant, mit nem értesz? Ááááábájgátni? Á pákkál mi? Nemlátod itt vagyunk megpákolvá, azt mennénkmá? Hát! Jaaaj, Te! Hát veled is csák a gond van, meg a szégyen!
Sajnos Pali utánna sincs garancia semmire. Csak az osztalék miatt vettem, remélem legalább árában tudom majd adni. Egy jó köröm volt 8930-9350 körül. Volt egy minuszos vételem amit dobtam. Lehet hiba volt bele kapni.
Annak idején beírtam ehhez az osztalék hoz 8800-8900 Ftos árfolyam lenne az elfogadható.. Még a végén tényleg oda teszik, amit nem hittem volna. Az egy dolog hogy én többet ezért nem adnék , mert qrva gyenge az osztalék.. De a piac ?.. 👀
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.