Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Synergon
Holnap lesz a negyedéves jelkentése, ami állítólag igen jól mutat.
Most nagyon jó beszálló van, mert holnap meglehet akár a 2000 is.
Ezért dühösködök itten, hogy Synit kéne venni ezen az áron azonnal! :)
Én most jól kibuktam, azt gondoltam, nem kell még eladni 37600-on, majd lesz még jobb is, erre itt szarakodik már megint 410-nél, 10 percenként egy kötéssel. Szerintem ez elég ciki dolog, nem illik egy likvid papírhoz! :)
nagyon személyes kérdés ha megkérdezem hogy milyen részvényt szeretnél vásároni?
én több papíron is gondolkodom, (tvk, syni, rába, akár nyomda ... és phyla is) mindegyiket pozitivan látom, de egyszerűen nagyon magas az áruk és nem merek beleugrani...
szóval csak kíváncsi lennék te melyik papírnál látsz jó beszállót...
köszi!
(és bocs a richteresektől az off-ért)
Na ja, a gyorsjelentés. A buti partfolio.hu még büszke is magára, hogy a negatív megítélést még ők is erősítették a 44% visszaesés jóslatukkal.
Ha ilyet is írnak, akkor sem kellene dicsekedniük vele.
Erősen kell türtöztetni magam, hogy egy ilyen napon ne adjam el az egészet, mert felmérgelt ez a pitiáner szüttyögés! :)
Megvan, hogy mit szeretnék venni helyette, és az meg nagyon jól alakul, szóval közelít a legjobb beszálló, ez meg itt közel sem likvid, csak nevetséges áron!
Hajlok arra, hogy sosem veszek bluechipet, csak egyet: ha a Genesisi az lesz!
Az összes magyar blue egy nagy rakás szar :(
kár olvasni, igen. de az sem lehetséges, hogy ne menjen vissza 50 körülre, csahogy mikor... sajna én is babonás vagyok. ha kiszállok, akkor nyomban elindul - gondolom és maradok.
Azt hittem jó beszálló a 37300. de ez a sok eszement már megint bezúzta, ez már soha nem lesz 38000, nem hogy 40-41K. Kár olvasni egy elemzést is, ez az egész TA egy nagy lószar!
"Hiába törte át a forint a lassan egy hónapja fennálló 245-247 forintos sáv felső szélét és gyengült egészen 247.3 -es szintig az euróval szemben a gyógyszergyártókra ezúttal ez nem volt hatással, melynek következtében a Richter 1.6%-ot, míg szektortársa, az Egis 0.4%-ot hanyatlott a nap végére. A nagyobbik társasággal kapcsolatban a negatív megítélést erősíthette, hogy a portfolio.hu által ma publikált elemzői felmérés szerint erős visszaesés várható a társaság negyedéves eredményében. "
Majd ha meglesz a jelentés kíváncsi vagyok, valóban 44 visszaesés lesz-e olvasható?
Mett ha nem elővehetjük a "Hiteles tájékoztatást!' topicot!
VG.hu
Az intézmények továbbra is az Egist és a Richtert gyűjtögetik
2007-07-25 11:15:15
"Hasonlóan a hétfői kereskedéshez, vélhetően tegnap is enyhe pluszban zárt mindkét gyógyszerpapír intézményi egyenlege - közölték a Concorde Értékpapír elemzői. Az Egis esetében a vételi trend június vége óta töretlen, de a Richter esetében is mindössze néhány napra bizonytalanodtak el az intézmények.
Bár az OTP esetében tegnap is egyértelműen az előadók kerültek fölénybe, az intézményi szereplők a piaci átlagnál visszafogottabban csökkentették bankpiaci kitettségüket - közölték a Concorde elemzői. Az elmúlt hetekben csak néhány alkalommal zárt pozitívban az egyenleg, a mai kereskedés alapján várhatóan ismét mínuszba csúszik a bankpapír intézményi egyenlege.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.