Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez a mai nap nem alakul valami fényesen.
Ez a 25k sztem elég durva!
Én nem hiszem h erre kellene várni , főleg h elég sokan vannak akik benneragadtak 40k vagy a fölötti árfolyamon.Egyébként elég baj lenne az az egész tőzsdére nézve ha bekövetkezne.
Ugyhogy Én inkább a 40 k fölötti árfolyamra várok:
5 éve kb. Épp most nézegettem a beker áraimat, szerencsére tavaj áprilisban átkötögettem, így vannak 46xxx-osok, Jó lenne felhasználni árf nyer adó csökkentésre őket. Ha mondjuk kiszórnék pár száz otp-t. De annak meg az aug 31 zárója brutál (6250 waze)
Igen erős a forint ez is befolyásolhatja a gyógyszerrészvények árfolyamát.
De sztem mindenki csak találgat h mi okozza ezt az alulértékeltséget.
Mindenesetre nagyon bizakodó vagyok és nem adom 47k alatt.
Remélem nem kell sokat várnom :))
Törölt felhasználó2007. 07. 24. 14:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
állnak bent vevők 400-on és 450-en, de úgylátszik 1-2százassal többet már nem akarnak adni a papírért - pedig megéri!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.