Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezért szép ez a szakma, mindenki mást vár. Ha jönnek az uniós pénzek talán nem kell újabb sarcot kivetni. Szerintem azt senkinek a bendője nem venné már be.
Én pont fordítva gondolom. Különadókból szerintem a Richter sem maradna ki. Sőt. A bankok már adtak kedvezményes lakáshiteleket, ráadásul a NER érdekeltségű MBH-nak is fájnának a különadók. Rövidesen feldolgozzák a propaganda konzultációt, és kihozzák, hogy 99% támogatja különadókat. Én 2-3 hét távlatában itt esést várok.
Igen, értelek. Ilyenkor jó nagyon a ta. A fibó szintek segítenek általában mikor az alját keresi az ember. Azokra a szintekre érdemes szétosztani a rá szánt összeget. Én az OTP t 12k körül kezdtem venni és a legolcsóbb vetelem 7950 volt. 8600 volt az átlag. Sajnos túl korán adtam el a MOL miatt (abban bíztam hogy az nagyobbat megy az osztalék miatt -tevedtem) de így is elég jól kerestem vele. Most pedig azért sem szállok vissza az OTP be mert kizártnak tartom hogy a kormány nem vet ki újabb extraprofit adót (az OTP esetében talán indokolt is lenne). Ha pedig így lesz akkor sokan fogják dobni és talán a Richterbe jönnek!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.