Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Úgy látom az értékelések alapján sokan várják, hogy beszakadjon a Richter. Ilyenkor szokott jönni az emelkedés. Ha leáll az eladó akkor könnyedén 9000Ft fölé mehet. Tegnap kaptam is egy adagot 8280-on.
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. július 6-án 14.100 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.327 Ft/db átlagáron.
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. július 5-én 6.405 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.329 Ft/db átlagáron.
A Richternek elsősorban Usd, Euro, Rubel keletkezik a bevétele, ami úgye egy gyengébb forintnál kedvezőbb! Ez a negyedéves jelentésnél fog remélhetőleg pozitív meglepetést okozni Legalább is én így gondolom🤔
A hosszabb távú trendeket elemezve sajnos azt kell mondjam, hogy a forint árfolyamának ingadozása nincs akkora hatással a Richter árfolyamára, mint sokan gondolnák. Érdemes megnézni egy összehasonlítást az investing.com-on Richter és EUR/HUF alapon.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.