Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Valóban vannak itt még mások is. Pl akik mozgatják az árfolyamot. Nekik tényleg nem számítanak a grafikonok.. gondol egy irányt és megvalósítja. De önjelölt Nostredamusok is vannak, Mari nénik és vakmerőek is. Ha egyik sem, akkor marad az elemzés.
Csak a záró számít, de 4. próbálkozás, a babitsegon féle 4.-re kitör, vagy letör dogma híve vagyok én is, célár 8400-600 gyorsjelentéssel bezárólag, de még elég messze, hogy nagyhalál lekört eljátszanak benne, ha akarnak.
Az otp elemzése szerint "Lassan eléri a longhatárt." Valószínűsítem, hogy sokan realizálni fognak . Nagyot ment egy trappban, jó kis nyerő lehet, aki meglovagolta. A longhatártól nnantól visszateszt vagy oldalazás várható.
Ha van üzletkötöd akkor elküldik,de hozzáteszem olyan tág támasz és ellenállás szinteket adnak meg,ami a gyakorlatban túl nagy! Most már lehet,hogy nyilvános az elemzés,már ez,de az Angol nyelvű fundamentáslis intézményi elemzések pl azok ne nyilvánosak.-
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.