Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
észrevettem egy érdekes dolgot a napokban: bár láthatóan igen üres a könyv és láthatóan ha esünk is visszahúzzák, azaz annyira mégsem akar ez esni, sőt, szerintem inkább felfelé kitörésre készül, szóval mégis a nap nagy részében arra játszanak, hogy mínuszban mutassák.... Több nap is mostanában ez volt, tudták volna enyhe pluszban tartani nap közben, de nem, inkább enyhe mínuszban.. jelenleg is, 8610-8620 gondolom nem lenne nagy művészet, mégis pirosban tartják... Kicsit olyan mesterkélt nekem ez, főleg, hogy nem egy nap utána napi maxon zárt ugye.
A jelzáloghitel-kamatok rögzítésének hírére az OTP zuhanni
kezdett, ami más kibocsátókat is meggyengített - tette hozzá Bosnyák
Zsolt. Az erőteljes állami beavatkozások rendszerint rontják a
befektetői hangulatot, ennek megfelelően a BÉT is alulteljesített a
nyugati részvénypiacokhoz képest. Itt olvashatod,hogy ez a bejelentés aktiválta a stoppokat,nyilván ha ezt tudom,nem várok ma reggel 8700 ft feletti záróárat,sőt ha nekimennek 9090 ft az ellenállás. Ezt a politikával kell megvitatni...
Egyik mondatodban azt írod , nem jonnek ide vevok, utana meg azt, hogy felhúzták a vevők 8600 fölé. Akkor most vannak vevők vagy nincsenek? Vannak eladók vagy nincsenek? Eldönthetnéd te is...holnap 8750nél lesz, akkor vannak vevők vagy akkor sincsenek?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.