Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bár tudom, hogy nem lenne szabad érzelmi kérdést csinálni belőle, de elég deprimáló, ahogy verik szét két hete ezt, meg az egész buxot tíz napja. Én meg negyedszerre is elhiszem, hogy most már pattanni hagyják legalább valamely bluet, mert naív vagyok. A reggeli felhúzásban már majdnem vettem shortcertit is, mert annyira klasszikus repaszos-richteres képlet volt, de nem nem hallgattam az ösztöneimre.
Nem szokott ezeknek az lenni. Egyelőre ez a vételi erő se elég semmire az eladó ellen, hacsak záróban nem virítanak valami extrát. Közben újabb átkötés.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.