Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez az esés nem fundás, vagy csak mi nem ismerjük a hatterét. Szép jelentés, adj el a hírre szitunak tűnik. Lehet valami nagykutya kiszall. Én csak januartol gontoltam zarni a magyar pozikat de lehet h valakik elobb elkezdtek... Fundasan 8000 korul sztem kezd joaras lenni, hacsak nincs valami nagy titok amit mi tudunk meg utoljara.
igen, a certi az gyilok. De sokat mond az is, hogy már bőven 10* tőkeáttét van a legrövidebben, 11. napja esik, és nem fogyott el a mennyiség, azaz a spekik még nem ugrottak rá igazán. OTP és MOL is érdekes, és könnybben kereskedhető, valószínűleg ez van a háttérben. Meg a forinttal, hogy mi lesz.
teljes talány ez az esés....megeszem a kalapom, ha ez nem manipulatív, jó gyj volt, jó várakozások, gyenge forint...olyan hármas kombó, ami miatt a 10000el kellene harcolni, erre azon imádkozunk tartsa meg a mostani szint
a baj, hogy senki nem megy ellene. leöntött, és nem is épül a könyv, semmit. Nyilván mindenki olcsón szeretne vásárolni, csak eljön az a pont is, mikor a stoppok is beindulnak, és egyszerre több eladó is tolja - amúgy ehet, ebben az öntésben is az volt-.Én is bele ragadtam, de tényleg higítani csak a második zöld nap után érdemes, itt most valaki/valakik kiszáll/nak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.