Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó napot! Ma egy kis felfelé korrekció a tegnapi esés után.R.C.- - A gyertya teste ebben az esetben nagyobb. Az látszik, hogy rövid távon
csökkenő trend van kialakulóban a grafikonon, így amennyiben letöri a
8.250 forintot, úgy a következő támaszok 7900-on, de leginkább az 200
napos mozgóátlagnál található. Az RSI is csökkenő tendenciát mutat, így
nem kizárt, hogy a Richter csökkenését láthatjuk a következő hetekben.
Úgy látom, hogy cicaharcot vívsz! Okos ember nem kérkedik azzal, hogy mennyire tud messzire pisilni.... 8380 Alakul a felkör, de messze még a nap vége és a 9k is.
Zoknykám, én láttam Longforevert. meg is néztem milyen beírásai voltak az utóbbi időben az árfolyamra nézve..... úgy látom ezzel PÉNZT lehetett keresni/ vagy veszteséget megúszni..:-))))) itt. volt a lokális csúcs. longforever 2021. 03. 29. 15:45#127479Remélem Zoknykám figyeled az árfolyamot..:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) aztán:longforever 2021. 03. 31. 15:16Előzmény: #127479 longforever#127503 célár lassan teljesítve....jöhet a short kiépítése óvatosan. talán április meghozza a nagyobb korrekciót...persze rich ts 21 kiütése benne van just for fun... 3 0 aztán az 1 célár: longforever 2021. 04. 20. 11:58Előzmény: #127610 longforever#127765 célár 7400-7600 3 0 Válasz erre ide kellene eljutni........ehhez sok munka és alázat kell...just go ahead...:-)))
"A korlátozások gazdasági következményei sokkal jobban sújtanak mindenkit közvetve vagy áttételesen, úgyhogy még a gyógyszergyárak is (nagy átlagra vetítve), köszönik, de szívesebben lemondtak volna erről a lehetőségről." értem miért nem akar covid elleni vakcinát gyártani a ricsi:) Short ezerrel hajrá repasz:) irány 4500
és akkor az esés végén megjelenik a semmiből Reppasz és eljátssza óvodás módon, hogy persze ő poziban volt és nagyon kaszált :) ....ember, nem unod még????
Semmi bizonyíték nincs arra h konkrétan ez okozta a májkárosodást, valószínűleg már eleve beteg személyeknek okozott károsodást akik amúgy is hajlamosak voltak májbetegségekre, 3 eset miatt elég súlyos hiba megvonni ezt a készítményt több 10 millió betegtől, akiknek súlyos gondot okoz a méhmióma, az Esmya megelőzi a műtétet. A Richter súlyos hibát követett el h ezt hagyta, kérni kellett volna a külügy segítségét, nem vagyok fidesz párti de ilyen célok érdekében be kell vetni a kormányzat támogatását is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.