Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyet értek a Reppasszal nem kell ki tiltani, mindenki a saját véleményét mondja el ahogyan látja. Megfogadni senkinek nem kell semmit mindenkinek van saját strtégiája.
Ne etesd a trollt, minél többen jelentsétek, tiltsuk ki, néhány fórumos kollégával privátban egyeztettem h ez a fazon olcsón akar venni és el akarja érni h dobjátok, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Jelentsétek, tiltsuk ki közös erővel!
Szeretsz mibdent pont fordítva mutatni. Én 7500 óta mondom, hogy nagyon bika. Azóta emelkedett több, mint 1500 pontot, és még fog év végéig. Biztos vagyok benne.Amit most láthatunk, az az eddigi heves emelkedés korrekciója.És bizony továbbra is bőven bika a részvény, mert ez simán belefér még.
forgalom egész nap gyenge volt, az utolsó órában jött meg 8600 alatt csak....ráadásul felkötötték, ergo vétel jött a legvégén, minek jött volna vétel, ha megyünk még le...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.