Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az csak annyi, hogy valakik már profitot realizálnak, nem akarják megvárni, amikor mindenki ebben a cipőben lesz. Egyszerűen hamarabb kezdtek venni, most még önthetnek is, a bull piac nem omlik össze. Annyira. Azért a masszív 9000-es értékek szerintem inkább évvégén lesznek jellemzőek, hacsaknem csoda lesz a jelentésben. nem kizárt, persze.
Bárhol fordulhat, ráadásul a forgalom elég alacsony, ami érdektelenséget jelent, nincs túl nagy érdeklődés a papír iránt, persze a napi 250k forgalom relatív h mennyire jelentős.
Én tartom, hogy valakik évvégére gyúrnak. Mint az OTP-t is nagy tételben vették még 14,5K körül. Bár igaz, hogy a 7300 óta tartó erősen emelkedő sávból, még éppen csak kilógunk. A holnapon sok múlik. Nem merném shortolni se. Ha holnap 8700 alatt zárna, az elég beszédes lehet lefelé.
Én ezt nem Tarom életszerűnek, nekem inkább tömésnek tűnik. Ha valaki ekkora tételben játszik, semmiből nem tartana bezuhintani az árfolyamot, annál is inkább mert ezen a szinten már pár száz Ft is millákat jelent, és aki ekkora tételben játszik, az nem azért teheti meg mert nem tudja, hogy kell a legnagyobb nyerőre játszani... Szvsz
Hatalmas kötés volt záróra. Meg is nyomta a forgalmat rendesen. Valaki(k) nagyon gyűjt. A 8700-as szintet erősen tartja. Kisebb kilengéssel, ragad hozzá. Nekem ez erős spekulációra enged következtetni. Elképzelhetőnek tartom a 9000-9500-as meglépésének az előkészítését, rákészülését.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.