Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
1998-tól sztárpapír, 800-ról 2560-ra ment fel. OTP, MOL, semmi nem volt hozzá képest, Majd 2001-től 2650-ről folyamatos eséssel meg sem állt 300-ig. Minden évben azt mondták, majd visszamegy, aztán szerintem soha...nem fog. / erre céloztam/. Azért remélem itt soha nem fogunk tartani...........
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki ki ez a "basszaakurvaanyjatapfmodiXX" és miért erőlködik mindenhol a kitiltásért? Nem lehet valahogy végleg blokkolni az erőlködéseit?
Richternek erősen drukkolok, hogy elinduljon felfelé végre. A 7400-as szint szépen figyelt nem is olyan régen. Látni szeretném ismét :)
Egyetértek, sokszor csábító az átugrálás, de a legtöbben ezen rajtavesztenek. Persze azok, akik befolyásolják, éppen mi fog emelkedni, vagy esni, azok biztosan nyernek. Na de a többiek zöme veszteségre van ítélve. Csak rá kell nézni a BUX-ra. Mióta beindult ez a műsor, a BUX alig mozdult, miközben a blue-k egymás ellenében, fel-le hullámoztak. Ezért jobb ilyenkor partvonalról figyelni, vagy ha már poziban vagy, tartani, kivárni azt az ütemet, amikor a te pozid hozza a nyerőt.
Nehéz döntés ez igen.Van mikor én is türelmes vagyok meg várni kellene még novemberig ..., de ez kezd sok lenni.Alapvetően vannak rossz időszakok persze a tőzsdéken, de ez most nem olyan rossz az bosszant.Mi lenne ha zuhanna minden?!Szerintem igenis egy cég tegyen valamit ha dobják a nagy befektetői mielőbb lépjen valamit.Itt már 1-2% is nagy lépés lenne előre .
En most mar kenyszer cumipalyan vagyok. Annyiszor megszivtam mar iden a szar papirbol a joba valo atpattanast,h mar vagyonokba kerult nekem. Ahogy atpozicionalok a tobb havi uldogelosnszar papirbol a joba,szinte masodperc mulva fordul a trend,es az addig szarnyalo papir megdoglik,az addig doglott szarnyalnj kezd,es ismet honapokig ulok az idegtengerben. Tipikusan ilyen volt a Richter vetelem is. De most mar kiulom,csak haszonban adom el,ha eletem vegeig lesz,akkor is.
Tovabbra is ugy nez.ki,otp hamarabb kozeliti a 11k-t mint mi a 6800-at. Mindent vesznek,egyeduli kivetel a Richter.... Ekkora cumira vagast,de komolyan...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.