Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tehát vodkát kell inni ez a megoldás. Nekem csak házi pálinkám van, de valószínűleg az is ugyanolyan jó. Csak azt nem tudom, hogy a tüdőben lévő vírust hogy öli meg a lenyelt vodka. Ez még rejtély.
De igen, benézett 6500 ft alá. A megérzés jó volt! Egy hónapja a jelentés előtt volt itt az árfolyam. A forgalom viszont kiemelkedően magas itt a MOL-lal ellentétben!
Egy másik topikra már beírtam, beteszem ide is. ------------------------------ Olvasásra ajánlom mindenkinek Váncsa István cikkét (Egy deci vodka)! Ne tévesszen meg senkit, hogy melyik oldalt linkelem. https://ufo.eoldal.hu/cikkek/h1n1-es-a-tobbiek___-.html
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.