Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"A büntetés kiváltó oka az volt, hogy egy gyógyszerszállítmányt egyik kamionból egy másikba pakoltak át, mely ugyan bevett szokás Romániában, de nem felel meg a nemzetközi előírásoknak." Nabazz.
"A romániai Gyógyszer és Orvosi Eszközök Nemzeti Hatóság (NAMMD) ismét engedélyezte a Richter nagykereskedelmi leányvállalata, a Pharmafarm SA működését – közölte a Richter a BÉT honlapján szerdán. A Richter óriásit bukhatott a szankció miatt."
Délelőtt még én is így gondoltam, de most délután láttam elég nagy pakkokat 25-40k itt 5150-en gazdát cserélni. Mindenesetre kivárok, de lehet, hogy megvolt az alja 4990-en. Én is lejjebb vártam, de mint tudjuk ez semmit sem jelent... :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.