Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na akkor fussunk neki még1x..... "kedd, 17:24#110059Az első komolyabb állomás 10 000 lenne, maga a [3] teteje megnyúlás esetén följebb lesz.... 00válasz erre Értem én hogy elliott meg minden........de azért egy kicsit vicces jelenleg az ilyen meglátás.....persze valamikor akár össze is jöhet....meg az ellenkezője.....
Bocsánat, nem tudtam, hogy ez egy zárt topik... "Talán hasznosítható" : ez részemről a közösséget segítő szándékot jelenti... Legutóbb április 17-én tettem közzé itt egy chartot, esetleg érdemes megnézni a hozzászólást: #102973 Mellesleg senki nem tévedhetetlen, én sem...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.