Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
helló! nem nagyon érek rá mostanában. 5400-en szakítottunk a lánnyal. rápróbáltam az appeninnre, de minek... richter jó lesz később visszavételre, úgy gondoltam.
A bajom, hogy long beállítottságom van a Richterrel kapcsolatban, vagy legalábbis volt, a lefele kört korrekciónak gondoltam, DE - Hetes triggerelt Bearish Slingshot, Bearish Engulfing kombináció (célár:4500 alatt) - Napos Bearish setup triggerel, ha ezeken a szinteken zárunk, a napos setup első célára 4960-5020 között van - Kiestünk az emelkedő chartonából naposon . Zártam a shortokat, mert nem a várakozás szerinti mozgást hozta a részvény, pénteken lezártam, amíg a pa nem ad valami jelet, nem lépek vissza, limites long megbízásokat kivettem, pedig nagyon beálltam, ha a chartnak akarok hinni, akkor zárásba lehet tolni kellene a shortot.
Bennem sok a kérdőjel. Egyelőre a kép nem tetszik, éles esés után oldalazás, ami nem érte el a várt célárat. Pozi nélkül várom a mozgást, nálam ebből még bármi lehet, meglepetés is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.