Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az oldalazásban a shortot zártam, pedig lejjebb céláraztam, a limites long belépőket pedig kivettem. Egyelőre hagyom, míg ki nem forrja magát. Az is egy lehetőség, ha nem vagy benne, megvárod, amíg kedvező helyzet alakul, az is kockázatos, de nekem most ez nagyon kockázatos.
Pontosan ugyanezt tudom elképzelni. Mármint, hogy 5000-en pattanás fel max 5300-ig, aztán onnan egy újbóli lefordulás ami legkevesebb a múltkori leszúrásig de inkább lejjebb 4200-4300 között landolna. Ennek tükrében pedig nem biztos, hogy van értelme rizikózni az 5000-es beszállót.
Már egy ideje mondom, hetes bearish sling, hetes bearish engulfing. Az célár 4250 környéke. Az esés naposon is nagyon meredek, de 5000 támasz volt eddig is, sokan oda várják és egy másik alakzat oda is mutat. El tudomképzelni hogy le 5000, fel 5200-5300, majd két hullámban ismét le 4250-re. Nagyon elterjedt, hogy 6000 lesz, szinte mindenki oda várta (én is), de nem szeretem, ha egy árfolyamelőrejelzés mindenki ismer, akkor az nem szokott bejönni, vagy nem úgy. A blogon írtam róla, egyre esélyesebb a verzió. Persze nem jelenthetjük ki addig, amíg a pa nem igazolja vissza, nem törik 5k momentummal.
Hetesen annyira adja magát még egy nagyobb esés, hogy nem tudom mennyire lesz ez jó vétel 5000-en. Egyelőre nincs rá ok, hogy beszakadjon, de igazán nyugodt csak egy 4400-4200 közötti beszállóval lennék. Ettől függetlenül nem hülyeség 5k-n rápróbálni egy szűk stoppal.
Lejövünk 5000 környékére, onnan elindul majd felfelé, utána 2fast2furios, immár sokkal, de sokkal nagyobb eséllyel, figyelni kell az emelkedés szerkezetére, abból majd olvaható lesz e veszély
megy a mutyi rendesen.... "Az egyelőre nem tiszta, miért kellene átadni a részvénycsomagot,
miért ne dedikálhatná a kormány a költségvetési osztalékbevételek egy
részét a Corvinus működésére."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.