Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom mi tudná innen pattintani felfelé, talán a TA... Valamiért nem találok rendes képfeltöltőt, nem sikerül megosztanom a rajzot, de a lényeg, hogy a nagy háromszögnek az alsó szárán van.. vehetné az irány 5700 irányába.
Agyonkalapálták az elmúlt időben, és úgy látszik a nagybüfi bizalom is oda, inkább adják, mint veszik. Most is le van dugózva, még mindig adja valaki...
Rendkívüli tájékoztatás
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2018. május 22-én adott megbízása alapján
2018. június 19-én 14.000 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank Hungary Zrt.
közreműködésével a BÉT-en 5.224 Ft/db átlagáron.
A Társaság saját részvény állománya 2018. június 19-én 229.019 db, csoport szinten
234.519 db.
Richter Gedeon Nyrt.
kollegák csak tartsanak össze...... "Buktál egy pozin, amit egy hsz (!)-re alapozva vettél fel és számonkéred a kollegát?" szövegértés kollega....de ahhoz tanulni kell...sokat sokat.. sokat...hajrá...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.