Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5. napja esik (volt benne 1 nap emelkedőcske is) és eközben érintette a 38.2, 50, és végül 61.8 fiboszinteket. A "szokásos" korrekció "elvárt mértéke a felette lévő fibo szint visszatesztelése, jelen esetben a 38.2 szint, de túl bizontalan minden (bár a felszúrás reményt adhat talán), így sztem csak az 50 fibo szint a reális - legalábbi mára nézve ...
ezt persze ne vedd túl komolyan, nem vagyok TA elemző...
"ferde nyakvonal"
Nekem ez meg volt, minek után napokig döbbenten bámultam, hogy mennyi van még a kiszállónak, teljesen elferdült a nyakam a stressztől.
ennek a ferde nyakvonalnak a létjogosultságában én már kételkedem. több, mint egy hónapos vonal... vagy amíg nem teljesíti a célárát addig körülötte fog táncolni fel-le?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.