Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sajna ez van, a kormányt meg hagyjuk mert a "varga csomagon" is felbasztam magam rendesen, nem akarok itt politikáról olvasni..
sztem 1 dolgot tehetünk itt - alkalmazkodunk az aktuális tőzsde folyamatokhoz ..
Szarakodunk itt a FED-el. USA és a nyugat a héten menetelt. Nem nagyon érdekelte őket szvsz.. Bezzeg nálunk minden szar negatív kijön. Megfejelve a dilettáns kormánnyal.
nekem most az jön le, hogy itt sávozik, azaz nem a 17K a vízválasztó ! kurvára nem lehet eldönteni, hogy kitört vagy sem, azaz nem itt fog eldőlni a kitörés ténye, hanem a sokak által emlegetett 200MA lesz a trendforduló jelzés !
3. verzióra tippelek, mert már a japánok is gyártják a játékpénzt és Kína sem áll már túl messze tőle, na meg EKB is szeretne már "tenni valamit", azaz ilyen értelemben már "tényleg" nem kell annyi dolcsi.... viszont sztem ricsi-egis fogja komoly "sérülések" nélkül túlélni ezt ..
1. beszakadnak (ez nem valószínű, azaz nem fogják leállítani "holnaptól")
2. kilőnek (belátható időn belül nem állnak le)
3. limites esések indulnak (fokozatosan "csökkentik" a lóvét)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.