Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jogos: nemtom, hogy jelen, jövő, vagy múlt idő?
Sztem a bejelentés a "sztárolás" része, meg egyébként is 30k csak az árfolyam kisebb kozmetikázására tűnik elegendőnek.
Abban mi a logika, hogy kiöntenek 100-200k-t, hogy olcsóbban vegyenek 30k-t, - amit előtte bejelentenek?
Esetleg lehet, hogy a vezetői (bennfentes) zsebeket ürítették ki eddig, amit a cég most feltölt?
okoskodás.....
elek:ez még csak a bejelentés a megbízásra,még nem vásároltak!!!!!
a kérdés inkább most az hogy ezért verték le ennyire a rv árát,vagy most még lejjebb fogják verni hogy minél olcsóbban tudjanak venni!
vagy pedig el kezdik venni ezen az áron és ez fel fogja húzni az árfolyamot......
A szeptembert 37605-ön zártuk, (ha jól látom) úgyhogy a hóvégi kozmetikusunknak nem is kell annyira megerőltetnie magát, hogy fenntartsa a pozitív divergenciát(?), persze ha egyáltalán ez a szándéka? (de sztem. nem ez)
Akkor én 37500-ös zárást tippeltem, az elméletem szerint (feltételezve havi szinten is egy szűkülő trendet) most a szeptemberi alatt és kicsivel a júliusi felett : ~37k2 lehet az okt.31.-i záró. szvsz. (addig és azt követően (a q3-ig) meg totyorgás )
A q3-ra meg vagy kitörés, vagy letörés.(vagy totyorgás?)
Na ezt jól kitaláltam igaz? Olyan mint mikor azt mondják: "vagy eső lesz, vagy hó, vagy rossz idő, vagy jó" (A leírtakért semmilyen felelőséget nem vállalok!)
Sima ügy, már beszéltünk róla.
VEVŐ híján megy a tili-toli, felizgatják a spekiket akik bevásárolnak (tőkeáttéttel,stb.) majd jól lenyomják a víz alá, aztán jön a kézremegés, a likvidálás, a stop, a telefon a brókitól... vkik felszedik a eldobott papirokat és kezdődik újból...
(Ez nem egy összeesküvéselmélet már megint?)
hát én azért beszálltam, de majd meglátjuk....mindenesetre ünnepeljük meg,hogy a Ricsi ugyanolyan speki papír lett, mint az OTI.... brókerek alapkezelők toljál fel-le....valamirevaló hírek nélkül...
bízom a hétfői kamatvágásban ;o)
Törölt felhasználó2007. 10. 26. 12:49
most nézem 36915 ig. nekem is volt már ric 1 párszor, de ez nem semmi 39k rol vissza ?
Buddha, ezek szerint jobban jártál volna, ha aznap tdt van és kilikvidálnak napvégén 38k alatt valamivel, mint most, hogy a broki szorongat 37k-n.
Persze neked sincs varázsgömböd, gondolom.
A riportokat én akkor is megszidtam...
Mondá a megmondó: sok szellentésnek (hümmögésnek?) szarás a vége.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.